maanantai 23. marraskuuta 2015

Sunnuntai 22.11

Guten tag!
 
Kohteessa ollaan eli löydettiin perille Bergheimiin ja tarkemmin ottaen Paffendorfiin. Lento meni mukavasti, lennettiin Düsseldorfiin, josta matkustimme junalla Kölniin. Matka meni mukavasti, kerran noustiin väärällä juna-asemalla pois, mutta siitäkin selvittiin. Matkassa mukana on siis Nea, Nea, Henna ja Lotta (kuvassa vasemmalta oikealle).
 
Väärällä asemalla ja matka jatkuu
Nyt näyttää oikealta paikalta, Köln.

Saksalainen kollega Marc oli meitä Kölnin asemalla autolla vastassa ja toi meidät tänne Bergheimiin. Kävimme Marcin kanssa iltapäivällä syömässä turkkilaisessa Mimosa ravintolassa, jossa oli todella maukasta ruokaa ja annokset olivat ISOJA. Marc käänsi ruokalistaa meille englanniksi, koska paikasta ei löytynyt englannin kielistä ruokalistaa, eikä työntekijät puhuneet englantia. Ruokailun lomassa suunnittelimme ensi viikon ohjelmaa ja vaihdoimme kuulumisia.
 
Paffendorfissa opiskelijat majoittuivat vanhaan maanviljelijöiden taloon, kaksi heistä jakaa makuuhuoneen ja kahdella on omat huoneet. Lisäksi heillä on yhteinen keittiö ja olohuone sekä tietysti suihkutilat. Huoneissa oli tullessa todella kylmä, koska emäntä oli unohtanut laittaa lämmityksen päälle. Minun asumus oli noin 300 metrin päässä opiskelijoista, tämäkin oli vanha maanviljelijöiden talo. Todella kotoisa, idyllinen ja viihtyisä paikka. Omistajat asuivat myös samassa pihapiirissä, minä kuljin autotallin kautta omaan asuntooni. Omistajat eivät juurikaan puhu englantia.
 
 
Asumukseni Paffendorfissa

Päivä oli pitkä, nyt valmistaudutaan huomiseen. Lähden opiskelijoiden kanssa tutustumaan päiväkeskukseen, jonka jälkeen vierailemme paikallisessa oppilaitoksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti